Pidä Lappi Siistinä ry:n vilkas 30-vuotisjuhlavuoden tapahtumakimara


Esittelypöytä valmiina tapahtumaan, kuva Saija Kestilä

Vuoden aikana on ehtinyt tapahtua paljon! Olemme järjestäneet seminaarin, talkoilleet Lapissa, kiertäneet lukuisia markkinoita ja messuja, osallistuneet Bioaika-kiertueeseen, sekä Sahanperän Savottaan Pilkkeessä. Oppilaiden kanssa olemme pohtineet kierrättämistä kouluvierailuilla, Metsäpäivillä ja Kasit metsään -viikolla. Otimme osaa Elämys partiotaitojen syys-SM-kilpailun Mitä jää jäljelle-rastille, joka oli huikea kokemus. Kaiken tämän lisäksi olemme juhlistaneet Suomi 100 -juhlavuotta eri tapahtumissa. Vuosi ei kuitenkaan ole vielä päätöksessään, lisää on luvassa!

Olemme kohdanneet lähelle 4000 ihmistä. Yhdessä syntyneissä keskusteluissa turuilla ja toreilla pääsimme siihen lopputulokseen, että yksilönvalinnoilla on merkitystä, vaikka oma teko joskus pieneltä tuntuukin. Pienistä puroista syntyy suuri sivuvirta. Kierrätetään ja eletään yhdessä resurssiviisaasti kiertotaloudessa! Tule keskustelemaan kanssamme askarruttavista aiheista tapahtumissa.

Haluamme kutsua teidät seuraaviin tapahtumiin:

Lions Clubin perinteiset joulumyyjäiset 9.-10.12.2017

Joulu ilman jätettä -tapahtuma ja Pidä Lappi Siistinä ry:n 30-vuotisjuhlavuoden näyttelyn avajaiset pääkirjastolla 18.12.2017

Tervetuloa! Seuraa tiedotustamme sosiaalisessa mediassa ja nettisivuillamme.

Väriloistokasta ja innostavaa syksyä kaikille!

Viimeisimmät
Arkisto
Avainsanat
Seuraa meitä
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square