Liity jäseneksi ja kannusta myös tuttaviasi tai vaikka työnantajaasi - yritystä tai yhteisöä - liittymään Pidä Lappi Siistinä ry:n jäseneksi!

Jäsenenä saat

Ajankohtaista tietoa ympäristöasioista

Yhdistys seuraa ympäristöalan muutoksia Suomessa. Tiedotamme niistä jäsenistöämme.

Tietoa yhdistyksen toiminnasta ja tapahtumista

Yhdistys järjestää vuosittain useita tapahtumia – ympäristöseminaarin, talkooleirejä, talkoopäiviä, tapahtumavierailuja – joista saat tiedon ensimmäisenä. 

Oikeuden osallistua yhdistyksen talkooleireille

Yhdistyksen talkooleirit ovat erittäin suosittuja.  Ne ovat yksi keino kiittää jäsenistöämme. Ks. tiedot leireistämme täältä.

Please reload

Vuosimaksut
 • Henkilöjäsen 15 euroa/v, opiskelija, eläkeläinen, työtön 5 euroa/v.

 • Yhdistysjäsen 50 euroa/v.

 • Kannatusyritysjäsen 200/400/800 euroa/v. riippuen yrityksen koosta

 • Kuntien kannatusjäsenyys 50 euroa/v.

 
Pidä Lappi Siistinä ry:n jäsenyyden yleiset ehdot

 1. Jäseneksi voi liittyä milloin tahansa osoitteessa  www.pidalappisiistina.fi/liity jäseneksi Jäsenmaksut postitamme vuosittain keväällä.

 2. Jäsenedut ja yleiset ehdot julkaistaan www.pidalappisiistina.fi -sivuilla. Jäsenen vastuulla on lukea ja ymmärtää kaikki yleiset ehdot sekä niiden mahdolliset lisäykset.

 3. Pidä Lappi Siistinä ry pidättää oikeuden muuttaa yleisiä ehtoja ilmoittamalla tästä jäsenelle vähintään yhden tiedotuskanavan eli toisin sanoen verkkosivuston, sähköpostin tai postin kautta. Jäsenen vastuulla on ilmoittaa yhteystietojensa muutoksista (osoite, sähköposti, puhelin) yhdistykselle osoitteeseen posti@pidalappisiistina.fi.

 4. Jäsenyys on voimassa toistaiseksi. Pidä Lappi Siistinä ry pidättää itsellään oikeuden peruuttaa jäsenyyden, mikäli sitä on väärinkäytetty.

 5. Jäsenellä on oikeus erota yhdistyksestä ilmoittamalla siitä kirjallisesti hallitukselle tai sen puheenjohtajalle tai ilmoittamalla erosta yhdistyksen kokouksessa pöytäkirjaan merkittäväksi.

 6. Käytämme viestinnässä ensisijaisesti sähköisiä kanavia. Kaikki tiedustelut pyydämme ensisijaisesti osoitteeseen posti@pidalappisiistina.fi.

 7. Pidä Lappi Siistinä ry pidättää oikeuden muuttaa jäsenetuja. Etujen muutoksista tiedotetaan ensisijaisesti verkkosivuilla ja sähköpostitse jäsenille.

 

Rovaniemellä 7.1.2022

Pidä Lappi Siistinä ry